Ga naar Home (beginpagina) Ga naar omgeving Ga naar groepsaccomodaties Ga naar contact Ga naar links

Kom in de bedstee

Eigenaar: Fam. Dianne Schutte
Adres: Wiinterswijk - Woold
Telefoon: 06 - 29 30 30 16
Internet: www.komindebedsteewinterswijk.nl /
Gegevens: max. aantal pers.: 12 aantal bedstedes: 6  
Overige: huisdieren in overleg lang verhuur in overleg  

Groepsaccommodatie in Winterswijk in een rustgevende omgeving. Heerlijk fietsen, wandelen of juist helemaal niets doen in een ruime luxe vakantiewoning met 6 bedsteden voor 12 personen.

Bezoek dan eens met uw gezin, familie of groep Kom in de Bedstee het Woold. U komt in de prachtige bosrijke omgeving van Winterswijk, in het hart van de Achterhoek helemaal tot rust.

 

Vakantieverblijf het Woold is in 2012 geheel nieuw gebouwd en van alle luxe voorzien.

De groepsaccommodatie ligt aan de rand van een groot bos in de buurtschap het Woold in Winterswijk. Vanuit de vakantiewoning kunt u direct de natuur in fietsen of wandelen.

Het Woold kent 6 slaapkamers - bedsteden voor 12 mensen. Slapen in een echte bedstee, is hartstikke leuk voor iedereen binnen uw gezelschap...kom daarom eens overnachten in onze ruime en luxe bedsteden.

Elke bedstee heeft een eigen uniek thema, "...van romantisch tot nostalgische bedstee...", u waant zich in een andere wereld!

 

Vakantiehuis het Woold is van alle gemakken voorzien en kent een grote tuin. Voor de kleintjes onder ons is er een campingbedje en kinderstoeltje aanwezig.

Buiten is er een trampoline en een speelhuisje voor de kinderen.

 

Of u wel of niet gebruik zult maken van onze heerlijke infra-rood sauna of hottub, u zult na afloop allemaal zeggen "dat was genieten, daar in het Winterwijkse Woold"

U bent van harte welkom in onze nieuwe groepsaccommodatie in het prachtige buitengebied van Winterswijk.

Met vriendelijke groeten Dianne Schutte