Ga naar Home (beginpagina) Ga naar omgeving Ga naar groepsaccomodaties Ga naar contact Ga naar links

De Wigger

Eigenaar: H. Schuring
Adres: Wiggersweg 16, 7108 BC, Winterswijk-Woold
Telefoon:

0543 - 532 019 / 06 - 51 33 60 76

Internet: www.vreugdeenresultaat.nl / info@vreugdeenresultaat.nl
Gegevens: max. aantal pers.: ca. 20 aantal slaapk.: 3  
Overige: huisdieren in overleg lang verhuur in overleg  

Voor het beleggen van bijeenkomsten met familie en/ of vrienden kunt u terecht in voormalige boerderij ‘De Wigger’. En niet te vergeten voor vergaderingen / of trainingen. U komt op een uitzonderlijke locatie in een natuurrijke en stille omgeving. Deze nodigen U uit in beweging te komen en zijn een bron van rust en ontspanning. De beide groepsruimtes kunnen zo’n 20 personen herbergen. Voor 6 personen zijn er bedden. Vanaf zeven personen kan geslapen worden op zelf meegenomen matrasjes. ‘De Wigger’ heeft een ruim uitzicht, is goed bereikbaar en leent zich bij uitstek voor een geslaagde bijeenkomst, even weg van het alle daagse. Er is tevens ruime parkeergelegenheid.

De woonzitkamer voor, waar van oudsher gewoond wordt, beslaat een oppervlakte van 9 bij 5,5 meter. Het is een warme, lichte, zonnige ruimte. In deze ruimte staat een houtkachel. Deze ruimte met opslaande deuren naar een groot terras is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Het is mogelijk aan één grote tafel met zo’n 20 personen te eten.  Tevens kun je er met een grote groep gezellig vertoeven. De ruimte kan benut worden als vergader/ trainings/ dans ruimte Op de vloer ligt laminaat.
Voor het geven van een concert of  het houden van een vertel-bijeenkomst kunnen in theateropstelling zo’n 35 personen in de  ruimte plaatsnemen. Er is een piano.

Ook achter, op de voormalige deel, kunt u met gemak met zo’n 20  personen aan één tafel plaatsnemen. Deze gemoderniseerde ruimte is voorzien van een vloerverwarming. De schuurdeuren hebben plaatsgemaakt voor een groot raam. Beide ruimtes zijn voorzien van  een televisie met sateliet ontvanger, videorecorder, dvd-speler en een stereo installatie met cd-speler. Er zijn meerdere adsl internet-aansluitingen.

Naast de twee hoofdruimtes beschikt ‘De Wigger ‘ over drie kleinere (slaap)ruimtes. Alle drie hebben een prachtig uitzicht. In ‘De Wigger’ zijn  twee douches, een bad en twee toiletten. Er zijn twee modern geoutilleerde keukens, waarvan één met afwasmachine. Bestek en servicegoed zijn in ‘De Wigger’ ruim voorhanden.

‘De Wigger’ staat op een groot erf. Er bestaan volop mogelijkheden voor activiteiten op een goed onderhouden gazon.  Daarvoor kan de ‘Schoppe’ (schuurruimte) op het erf van ‘De Wigger’, die nog in oude staat is, ook benut worden.
In ‘De Wigger’ zijn uiteenlopende spelmiddelen aanwezig zoals volleybal veld, tafeltennis tafel en jeu de boules.
‘De Wigger’ is voorzien van een ruim assortiment boeken.