Ga naar Home (beginpagina) Ga naar omgeving Ga naar groepsaccomodaties Ga naar contact Ga naar links

't Diekshoes

Eigenaar: Mevr. Hochstenbach
Adres: Burloseweg 23, 7107 AP Winterswijk
Telefoon: 0543 - 56 37 66
Internet: www.diekshoes.nl / diekshoes@planet.nl
Gegevens: max. aantal pers.: 8 aantal slaapk.: 3  
Overige: huisdieren toegestaan lang verhuur in overleg  

Boerderijcamping 't Diekshoes verhuurt een groot vakantiehuis voor 6 á 8 personen, een klein vakantiehuis voor 2 á 3 personen en twee grote houten woonwagens voor 4 personen.

De boerderij ligt aan een rustige, doodlopende zandweg, op een paar honderd meter van de Duitse grens. De boerderij en de grond eromheen beslaan 1,5 ha., een groot deel is omgeven door houtwallen.

Grenzend aan de boerderij staan de oude varkensschuur en schapenstal, deze zijn verbouwd tot vakantiehuizen. Ze zijn beide royaal van opzet en hebben een eigen ingang en tuin met vuurkorf.

De huizen kunnen zowel afzonderlijk als samen gehuurd worden.

 

 

De woonwagens staan in de wei en hebben een geheel vrij uitzicht naar achteren. Beplanting zorgt voor veel privacy en een knus plekje om buiten te zitten.

Ook kunt u een kampvuurtje maken in een vuurkorf.

Beide wagens hebben ongeveer dezelfde oppervlakte. De 'Pipo de luxe' woonwagen heeft echter 2 kamers: een keuken/woonkamer en een slaapkamer. De grote wagen heeft 3 vertrekken: keuken, woonkamer en slaapkamer.

 

Beide woonwagens zijn voorzien van warm en koud water, elektra en gas. Er is een koelkast, kookplaat, een houtkachel en elektrische bijverwarming. Sanitaire voorzieningen zijn in de wasgelegenheid op het erf.