Ga naar Home (beginpagina) Ga naar omgeving Ga naar groepsaccomodaties Ga naar contact Ga naar links

De Wigger

Eigenaar: H. Schuring
Adres: Wiggersweg 16, 7108 BC, Winterswijk-Woold
Telefoon:

0543 - 532 019 / 06 - 51 33 60 76

Internet: www.vreugdeenresultaat.nl / info@vreugdeenresultaat.nl
Gegevens: max. aantal pers.: 6 aantal slaapk.: 2  
Overige: huisdieren in overleg lang verhuur in overleg  

Het appartement in voormalige boerderij ‘De Wigger’ is sfeervol ingericht en heeft  een ruim uitzicht. Deze uitzonderlijke locatie is goed bereikbaar en bevindt zich in buurtschap ’t Woold nabij de Duitse grens. De voorzieningen in het appartement maken een aangenaam verblijf van 1 t/m  6 personen mogelijk.

Er zijn 2 twee persoonsslaapkamers. In de leefruimte staat een twee persoons-bedbak. Het appartement beschikt over eigen voorzieningen, maar is niet geheel gescheiden van de rest, hetgeen mogelijkheden biedt tot aanspraak. In de stilte van ’t Woold kunt u op verhaal komen.

De leefruimte in het appartement is voorzien van een boekenkast met boeken, een televisie met sateliet ontvanger, videorecorder, dvd-speler en een stereo installatie met cd-speler. De eethoek is ingericht voor 6 personen.

Bij ‘de Wigger’ is een zitje en veel speelruimte. Er is een tafeltennis en jeu de boul spel. In het appartement vindt u uitgebreide informatie over de omgeving waar onder wandel- en fietsroutes.

De slaapkamers zijn gezellig ingericht, voorzien van een schrijftafel en beschikken over adsl internet-aansluiting. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden, kussen en hoeslakens. U kunt het linnengoed zelf meenemen. Er kan ook voor gezorgd worden en dat bij aankomst de bedden opgemaakt zijn. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht.

De smaakvol ingerichte keuken is voorzien van een combi-magentron, 4-pits gasfornuis. U beschikt over een koelkast met vriesvak. Desgewenst kunt u tegen vergoeding gebruikmaken van een wasmachine, droger, stoomstrijkijzer en strijkplank. Er is ook prima drooggelegenheid.